Annonce:


ÅOP
ÅOP der er de årlige omkostninger i procent, hvor der er taget højde for alle omkostninger, både renter, stiftelsesprovision og løbende provision og gebyrer. Disse udgifter kan være meget forskellige, så det kan godt betal sig at kigge sig for. Alle udbydere af lån skal skilte med prisen på de lån og kreditter de giver.

Årlig Omkostning i Procent (ÅOP), er et udtryk for alle årlige reelle omkostninger (procent) i forbindelse med et lån og skal oplyses overfor i forbruger i alle kreditforhold.

ÅOP udtrykker ikke blot et låns rente, men også de med lånet forbundne omkostninger, hvad enten der drejer sig om etableringsomkostninger, herunder også tinglysningsomkostninger, forsikringsgebyrer eller løbende opkrævningsgebyrer etc.

Kategorier på sider:

Pengepunge Forbrugslån Boliglån Lån penge Billån Kampagnetilbud Kontantlån Flexlån Annuitetslån Forskellige typer lån Kreditkort Netbutikker Gode råd til hurtige penge Lån online AaOP Klager over hurtiglån Lån på trods af RKI Låneberegner Bliv slettet fra RKI Afdragsfrie lån Gode råd om lån RKI Gældssanering Lån og Kredit Lån uden sikkerhed Lån sammenligning
 
 
 Du er her: Hurtiglån - Lån Hurtiglån - - Hvad er Hurtiglån en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.