Annonce:


Gode råd om lån
1) Undgå de såkaldte SMS-lån. ÅOP kan være på flere hundrede tusinde %. Du er ikke beskyttet af kreditaftaleloven på de dyre SMS-lån, for kreditaftalelovens oplysningskrav finder ikke anvendelse på lån og kreditter med en løbetid på under 3 mdr. Så du får ikke engang et lånedokument, så du selv kan se ÅOP'en.

2) Hold øje med ÅOP´en. De årlige omkostning kan være meget forskellige, så der kan være mange penge at spare ved at kigge på ÅOP. ÅOP tager højde for de årlige renter, gebyrer osv., og samler det i et procenttal som kan anvendes til at sammenligne forskellige lån med. Udlåner skal oplyse ÅOP´en

3) Hvad sker der hvis du ikke betaler til tiden? Sørg for af have styr på hvad der sker, hvis du glipper med tilbagebetalingen. Det kan være forbundet med meget store udgifter, hvis man betaler for sent i orm af gebyrer.

4) Undgå at stå registret som dårlig betaler. Du kan godt få lån mange steder selv om du er du er registeret som dårlig betaler, men det bliver ikke billigere at få lånet. Sådan bliver du slettet fra RKI. En RKI registreret kan enten skynde sig at betale sin gæld, hvorefter man straks vil blive slettet fra RKI. Kan dette ikke lade sig gøre og den rki registrerede ikke kan betale, må man vente 5 år, hvorefter registreringen atutomatisk bliver slettet. Vær opmærksom på, at gælden stadig består, selvom registreringen hos RKI bliver forældet og slettet efter 5 år.

5) Hold øje med gebyrer. Læs det der står med småt. Det har normalt noget med gebyrer at gøre. Jo mindre tekst de bruge, jo dyrere er det for dig, og jo mere prøver de at skjule det for dig.. Nogle tager sig betalt for hver afbetaling, andre tager en masse for at oprette lånet. Andre igen tager sig godt betalt hvis du ikke betaler til tiden.

Kategorier på sider:

Kreditkort Låneberegner Lån sammenligning Pengepunge Lån og Kredit Klager over hurtiglån Forbrugslån Gode råd til hurtige penge Flexlån Lån på trods af RKI Kontantlån Forskellige typer lån Netbutikker Bliv slettet fra RKI Annuitetslån Kampagnetilbud Lån penge Boliglån RKI Afdragsfrie lån Lån uden sikkerhed Billån Gode råd om lån Gældssanering AaOP Lån online
 
 
 Du er her: Hurtiglån - Lån Hurtiglån - - Hvad er Hurtiglån en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.