Annonce:Gode råd om lån

1) Undgå de såkaldte SMS-lån. ÅOP kan være på flere hundrede tusinde %. Du er ikke beskyttet af kreditaftaleloven pø de dyre SMS-lån, for kreditaftalelovens oplysningskrav finder ikke anvendelse på lån og kreditter med en løbetid på under 3 mdr. Så du får ikke engang et lånedokument, så du selv kan se ÅOP-en.

2) Hold øje med ÅOP. De ørlige omkostning kan være meget forskellige, så der kan være mange penge at spare ved at kigge på ÅOP. ÅOP tager højde for de årlige renter, gebyrer osv., og samler det i et procenttal som kan anvendes til at sammenligne forskellige lån med. Udlåner skal oplyse ÅOP

3) Hvad sker der hvis du ikke betaler til tiden? Sørg for af have styr på hvad der sker, hvis du glipper med tilbagebetalingen. Det kan være forbundet med meget store udgifter, hvis man betaler for sent i orm af gebyrer.

4) Undgå at stå registret som dårlig betaler. Du kan godt få løn mange steder selv om du er du er registeret som dårlig betaler, men det bliver ikke billigere at få lånet. Sådan bliver du slettet fra RKI. En RKI registreret kan enten skynde sig at betale sin gæld, hvorefter man straks vil blive slettet fra RKI. Kan dette ikke lade sig gøre og den rki registrerede ikke kan betale, må man vente 5 år, hvorefter registreringen atutomatisk bliver slettet. Vær opmærksom på, at gælden stadig består, selvom registreringen hos RKI bliver forældet og slettet efter 5 år.

5) Hold øje med gebyrer. Læs det der står med småt. Det har normalt noget med gebyrer at gøre. Jo mindre tekst de bruge, jo dyrere er det for dig, og jo mere prøver de at skjule det for dig..Nogle tager sig betalt for hver afbetaling, andre tager en masse for at oprette lånet. Andre igen tager sig godt betalt hvis du ikke betaler til tiden.
Information på sider:

Netbutikker - Lån online - G&lig;ldssanering - Lån penge - Lån - Boliglån - ÅOP - Bliv slettet fra RKI - Forbrugslån - Annuitetslån - Kontantlån - Forskellige typer lån - RKI - Kreditkort - Afdragsfrie lån - Billån - Flexlån - Du er her: Hurtiglån - Hurtiglån -