Annonce:Lån på trods af RKI

Det er aldrig en sjov ting at blive registreret som skylder i RKI. Det betyder i de fleste tilfælde, at din bank slet ikke vil låne dig penge. Andre steder kan det også være svært.

Der findes der dog nogle, som godt er klar over at samtlige registrerede ikke nødvendigvis er dårlige betalere selvom de er det på papiret.

At komme ud af RKI kan gøres på flere måder.

Du skal sørge for at fremlægge et fornuftigt og realistisk budget. Forhandle med dine kreditorer ud fra dette budget. Sørg for at afdrage mest på dine dyreste lån og få dem tvt. samlet i et stort lån, til en lavere rente hvis det er muligt.

Mange er bange for at tage hånd om problemet. De har alt for længe bare håbet at det gik væk af sig selv. Hvis du vil løse problemet, så handler det om se sandheden i øjnene og få gjort noget ved det. Når du får lavet dit budget finder du sikkert ud af, at det måske ikke er helt så slemt som du forestillede dig. Du har bare manglet overblikket.

Find alle dine regninger og lønsedler. Ud fra dem kan du lave et budget enten på et stykke papir eller ved atskrive ind i et regneark. Skriv alle de indtægter og udgifter du har. Husleje, forsikringer, vand, varme, el, evt. afdrag på bil m.m.

Nu er du allerede godt forberedt til en samtale med dine kreditorer.
Information på sider:

Forskellige typer lån - G&lig;ldssanering - Billån - ÅOP - Netbutikker - Lån - Forbrugslån - Kontantlån - Bliv slettet fra RKI - RKI - Boliglån - Afdragsfrie lån - Annuitetslån - Flexlån - Kreditkort - Lån online - Lån penge - Du er her: Hurtiglån - Hurtiglån -